Pajalla kaikki työvaiheet raaka-aineen jalostuksesta valmiiksi tuotteiksi tapahtuvat käsityönä. Tuotteet valmistetaan omalla pajalla alipainevalamalla tai kultasepäntekniikoilla levy- ja lankamateriaaleista. Pajalta ostetut korut ovat reilua kauppaa, tekijältä suoraan asiakkaalle, ilman välikäsiä.

Materiaalien kierrätys ja tuoteturvallisuus ovat tärkeitä:

Ihoa vasten olevat korunosat kuten korvakorujen koukut hankitaan luotettavilta tavarantoimittajilta. Ne ovat joko sterling-hopeaa tai kullattua hopeaa. Vaskikäärmeen koruissa käytetty valettu tai muuten työstetty HOPEA on 925 Sterling hopeaa.

Koruissa käytetty valuPRONSSI tulee luotetulta suomalaiselta pronssivalimolta ”jätepalana” ja lankatavara asiallisilta tavarantoimittajilta, joilta on varmistettu metalliseoksen turvallinen pitoisuus.

Vaskikäärmeen pronssissa ei siis ole nikkeliä, lyijyä tai muita haitallisia seosaineita. Pronssikorut lakataan metallilakalla, josta ei ole ilmoitettu olleen haittavaikutuksia käyttäjille.

Mustat, samettipohjaiset KORURASIAT ovat ekolaatua, eli niissä on käytetty kierrätettyä pahvimateriaalia.

Vaskikäärmeen korupaja sijaitsee Naantalissa Valliuksenkatu 12:sta. Aukioloa kannattaa tiedustella numerosta 050-3657566.