Teen tuotteita myös erikoistilauksesta.

Mm. kaikenlaiset pronssiset muinaisesineet ja -korut ovat mahdollisia valmistaa. Jos siis tahdot tietyntyyppisen korun, soljen tai vaikka helavyön, ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä. Kysymisestä ei tietenkään veloiteta. Tilaustuotteiden hintoja on mahdotonta arvioida ennakkoon, kaikki riippuu esineen työläydestä ja materiaaleista. Suuntaa antava arvio on, että pronssiset valettuna tehdyt korut ja pienet esineet maksavat alkaen 60€/kpl. Vakituisia koruja kalliimpi hinta muodostuu työmäärästä, sillä erikoistilatut korut on aina suunniteltava ja muotoiltava alusta saakka uudelleen.

Yhdistykset, seurat, yritykset huom: Teen sarjavalmisteisia varainhankinta- tai muita teemakoruja edullisesti. Saatte ihka oman korumallinne, minimitilaus on 30kpl/ malli.

Tilaus voi sisältää sekä pronssisia että hopeisia koruja samasta mallista. Aiheen voitte suunnitella itse tai minä voin muotoilla sen kuvan tai sanallisten ohjeitten pohjalta. Koru voi olla kaulakoru, rintakoru, korvikset tai mikä tahansa muu. Kysy hintatarjousta!

Tilaustöitä vuosien varrelta: