Ainutkertaiset kihla- ja vihkisormukset.

Vaskikäärmeen korupajasta voitte tilata uniikit sormukset juhlistamaan elämänne tärkeimpiä liittoja.

Kultasepänvasaralla kuviopakotetut pronssisormukset. Pinta muodostaa kuhunkin sormukseen omanlaisensa kuvion. Leveys 7mm.Kun etsitte sormuksia, jotka olisivat juuri omanlaisenne, on hyvä ratkaisu päätyä teettämään ne. Prosessi vaatii vähän aikaa, mutta ei tule kohtuuttoman kalliiksi tai hankalaksi. Riittää, että otatte hyvissä ajoin yhteyttä ja kerrotte toiveistanne. Suunnitteluvaihe ei maksa teille mitään, mikäli päädyttekin tilaamaan sormuksenne toisaalta. Kun päädymme yksimielisyyteen toteuttamiskelpoisesta mallista, saatte sormukset noin kolmen viikon kuluttua postissa, kauniissa ja luontoystävällisessä pahvirasiassa.

Pronssisormukset, leveydet 3 (ylin) ja 4 mm. Vanhan ja kuluneen näköinen pintakäsittely.Vaskikäärmeen sormukset kannattaa tilata erityisesti silloin, kun toivotte sormukseen jotain ihan omaa symboliikkaanne tai valitsemianne koristekuvioita tai riimumerkkejä. Periaatteessa minkälainen tahansa kuva tai kuvio on mahdollista toteuttaa, kunhan pieni mittakaava otetaan huomioon. Koruseppä auttaa teitä tässä mallin kehittelyssä.

Materiaaliksi voi valita joko pronssin (puhdas tinapronssi 10%) tai hopean. Kiven istutus ei ole mahdollista. Haluttu teksti voidaan kaivertaa sormusten sisäpinnalle. Hinta määräytyy työn vaativuuden ja valitun metallimateriaalin mukaan. Lähtöhinta pronssisilla sormuksilla on 150€/ kpl.

Esimerkkejä tilatuista sormuksista