Tilaus

a) Meilaa, täytä tilauslomake (oikeassa palkissa ->) tai soita ja kerro tilauksesi.

b) Maksa lasku etukäteen / pyydä lasku (yritykset ja vanhat asiakkaat)

c) Saat tuotteet postitse Korupaja Vaskikäärmeen tuotteita on mahdollista tilata postitse.

Paras tapa tilata on E-mailin välityksellä osoitteesta johanna (at) vaskikaarme.fi tai numerosta 050-3657566. Tilattavat tuotteet ovat nähtävillä näillä sivuilla.

Maksutavat ja toimitus Ensi kertaa asioivat maksavat tilaamansa tuotteen ennakkoon Korupaja Vaskikäärmeen tilille, vakituiset asiakkaat saavat tilauksen mukana laskun. Laskut ja käteiskuitit ovat arvonlisäveroeriteltyjä (alv. 24%). Tilaukset toimitetaan postin kuljetettavaksi pääsääntöisesti tilauksen vastaanottamista seuraavana arkipäivänä. Ennakkomaksutapauksissa tilaus toimitetaan maksun tultua yrityksen tilille. Mahdollisista viivytyksistä tai varastosta loppuneista tuotteista ilmoitetaan asiakkaalle tilauksen yhteydessä. Asiakas maksaa postimaksun. Tilatun tuotteen voi myös noutaa pajalta.

Asiakas voi palauttaa alkuperäisessä kunnossa olevat tuotteet 14 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Tuotteiden hinta lähetyskuluineen hyvitetään asiakkaalle. Otathan ennen palautusta yhteyttä menettelytapojen sopimiseksi. Näillä sivuille ilmoitetut tuotteiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja koskevat vain näiden sivujen kautta käytävää kauppaa. Oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään.